Skip to main content

Drone

Luchtfoto's en video's

Met hoogtefotografie en -videografie wordt een moment of locatie vanuit een bijzonder perspectief in beeld gebracht. Vanuit de lucht, juist heel dicht aan de grond of binnen in een loods is de inzet van een drone toepasbaar. We beschikken over een High-End drone, een DJI Mavic 2 Zoom voorzien van 4K camera en gimball, waardoor de beelden super scherp en stabiel worden opgenomen. Het biedt u de mogelijkheid om vanuit een andere hoek opnames te maken die uw bedrijfsvideo nog spectaculairder maken.

Het is de ideale oplossing om woningbouwprojecten, restauraties van monumentale panden en campingsites duidelijk op de kaart te zetten. Maar denk hierbij ook aan het creëren van een totaalbeeld van uw organisatie; van het transport, het logistieke proces in combinatie met het interieur en exterieur van een gehele bedrijf.  

Uiteraard zijn wij in het bezit van het nieuwe vliegbewijs categorie A1/A3 en het aanvullende vliegbewijs A2. Deze zijn sinds 1 januari 2021 verplicht voor iedere drone piloot in Europa.

Wilt u meer weten over de meerwaarde van drone videografie en drone fotografie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.