Skip to main content

Fotografie

Uw bedrijf in beeld

Met het oog voor de juiste setting willen we uw klanten inspireren en uw identiteit versterken. Wij zorgen ervoor dat uw gehele organisatie als een visiteplaatje wordt gepresenteerd. Laat uw klanten ervaren wat er binnen in uw organisatie wordt uitgevoerd om het eindproduct van uw klanten te realiseren. Door onze ervaring en professionele werkhouding zorgen we voor een ontspannen sfeer tijdens de fotoshoot waar passie, trots en energie de kernwoorden zijn die we in beeld gaan brengen. Wij zorgen voor authentieke foto’s met de juiste expressie. Een toonaangevende foto zegt tenslotte meer dan 1000 worden.


Bedrijfsfotografie

Wilt u het imago en filosofie van uw bedrijf een boost geven? Door met u in gesprek te gaan, willen wij begrijpen waar uw bedrijf voor staat en hoe u dit met uw (toekomstige) klanten wilt communiceren. Wij helpen uw bedrijf graag om specifieke vraagstukken in beeld te brengen. Denk hierbij aan het delen van lopende projecten waar u trots op bent, het bekendmaken van een nieuwe productlijn binnen uw organisatie of het professionaliseren van de uitstraling van uw bedrijf. Ons beeldmateriaal is voor vele doeleinden te gebruiken, zo ook voor Social Media. We zijn in staat om een fotoarchief samen te stellen, waardoor u voor een langere periode content heeft. 

Portretfotografie

Tijd voor een frisse blik, letterlijk en figuurlijk? Wij zorgen voor hoogwaardige portretfotografie van uw personeel. Zij zijn het kloppende hart van een organisatie, het personeel die dagelijks klaar staat om uw organisatie draaiende te houden. Wat is er dan mooier om deze mensen zichtbaar te maken binnen en buiten het bedrijf door middel van een sprekende teamfoto, portret foto of individuele portretten tijdens hun werkzaamheden?

Business Events

De organisatie van een evenement kost veel tijd en energie en is het visitekaartje van uw bedrijf. Met een evenementenfotograaf kunt u uw relaties het event laten herbeleven of het beeldmateriaal gebruiken als promotie voor een volgende editie. In deze dynamieke omgeving is het de kunst om de juiste sfeer over te brengen en dat is waar onze kracht ligt. Heb je een borrel voor je personeel, een congres, opening of lanceringsevenement? Long Vision is uw partner om dit bijzondere moment vast te leggen.